Friday, October 19, 2018

Sora Paula


SORA PAULA

DE CE CINSTIM CRUCEA SI ICOANELE? PENTRU A DOUA VENIRE. EU, SORA PAULA, DESCHID GRATUIT CRUCEA 24 DE ORE DIN 24

Ce semnifica crucea?

Cinstim crucea, pentru ca a cinstit-o Iisus mai intai! Crucea este semnul lui Iisus, la sfarsitul lumii se va arata crucea pe cer. Crucea este altar in Vechiul Testament, locul unde se jertfeau mieii.

Cum indepartez raul?

Crucea este si arma impotriva diavolului. Raul il indepartez si prin rugaciuni dumnezeiesti catre Domnul nostru Iisus Cristos, si catre Maica Dpmnului. Cu credinta in Dumnezeu pot elimina blestemele, bolile netratabile,  aduc liniste si pace in sufletele celor cu probleme si necazuri.

Multumiri:

“Laura Badea doctor chirurg,32 de ani. Vreau sa-mi fac viata publica pe aceasta cale pentru a ajuta si alti oameni batuti de soarta, asa cum am fost eu!  Eram blestemata sa nu casatoresc! Vazand-o pe Sora Paula la TV si in presa scrisa i-am telefonat, i-am descris situatia in care ma aflam, si mi-a dezlegat imediat cununiile. Acum sunt casatorita si astept si un ingeras de copil. Multumesc din suflet Paula.”

“Ma numesc Camelia, romanca stabilita in America. Desi aveam o situatie materiala buna, ceva imi umbrea viata: sotul meu ma parasise pentru o femeie mult mai tanara decat mine. Am apelat telefonic la sora Paula care, in numai 24 de ore, prin descantecele si rugaciunile sale, mi-a adus sotul inapoi. Acum suntem fericiti din nou impreuna. Mii de multumiri!!”

ORICE PROBLEMA AVETI, O PUTETI CONTACTA CU MAXIMA INCREDERE PE SORA PAULA: 0743892935